Hikaru daj znac jak tam wasze sprawy (nie zrozum zle) pytam o wspòlne plany jest jakas szansa , ze zamieszkacie we Wloszech??? , macie taka mozliwosc?
Ota - dzieki za rade! mialam od dawna isc do przedszkola na "przedszpiegi" , ale mòj maz twierdzi zebym nie szla wystawiac sie na smiech innych , za taki wywiad "gdzie mojemu dziecku byloby lepiej" - bo wiem jacy sa Wlosi.Ale i tak postawie na swoim.
Czy twierdzisz ,ze moze byc juz za pòzno na zapisy???
Zreszta zobaczymy.
Rozwazalam mozliwosc poslania syna rok pòzniej , ale widzac , iz mòj malzonek non si impegnia tanto , w edukacji naszych dzieci , tylko czasem sie ze mna licytuje czy oni aby nie mòwia za duzo po Polsku?
Wiec postanowilam , ze choc na 2-3 godz. ale go posle.
Czytajac wpis Weby troche sie podnioslam na duchu , gdyz boje sie kolejnej ciazy i powiekszenia maluchòw , a tu w okòl jest wiele takich odwaznych mam.
Zamiezam zdawac egzamin na wloskie prawo jazdy , czy ktos moze udzielic wskazòwek , czy napisac swoje przezycia/wrazenia , ogòlnie jak to tu wyglada. Przy tej ich jezdzie , to prawko chyba nic skomplikowanego , czy sie myle???
Patrycje gdzie zniknelas??? Jakie sa twoje wrazenia po pierwszym roku pobytu we Wloszech???
Nie zalamuj sie jak chcesz tego malenstwa to pròbuj w 10,11 i 12-ym dniu cyklu (tylko przy regularnych mies.)
Buziaki dla wszystkich , i sle duzo slonka tu z centrum.